BORDERLINE

Jouw festival ervaring in compacte vorm

Borderline

Borderline is een alternatieve rock coverband uit de omgeving van Breda. De bandnaam is ontleend aan de grens tussen Nederland en Belgiƫ, de streek in Brabant rondom Breda waar wij allemaal woonachtig zijn.

Wij houden van niet alledaagse rockmuziek. De line-up van grote festivals zoals bijvoorbeeld Pinkpop, Rock Werchter en Lowlands zijn de belangrijkste inspiratiebron voor onze huidige setlijst. Bij de invulling van onze shows gaan wij gedurfde keuzes niet uit de weg. Onze playlist is daarom continu aan het veranderen.

Je kunt heerlijk vrolijke Britpop verwachten van onder andere Blur, Weezer en Kaiser Chiefs. Er kan stevig worden gerocked met Faith no More, Muse en zelfs Rammstein is recent aan de setlijst toegevoegd. de voetjes kunnen van de vloer op de beats van The Prodigy en de Chemical Brothers. Tot slot kun je je stem schor schreeuwen op de Indyklanken van Editors, The Killers en White Lies. De setlijst bevat genoeg voor iedereen om lekker uit je dak te gaan.

Met onze no-nonsense en energieke houding wordt elke optreden een groot feest. Het speelplezier en de energie spat elke keer weer van het podium af. Je zult betrokken worden bij de optredens alsof je zelf op de festivalweide staat. Mocht je de grote festivals te duur vinden, te ver rijden of beleef je jouw festivalervaring gewoon graag iets kleiner? Dan is een optreden van Borderline zeer zeker het beste alternatief !!

Ontmoet de bandleden ...